Anlita städfirma och minska stressen som förälder

Att vara förälder är stressigt, framförallt när barnen är små. Jobb, matlagning, städning och annat vardagsbestyr ska hinnas med samtidigt som de små barnen behöver närhet och kärlek. Som tur är går det att anlita smarta tjänster för att få hjälp att få ihop vardagspusslet. Du som förälder behöver inte klara av allt själv. Kom ihåg att en glad och avslappnad förälder ofta resulterar i glada barn.

Anlita städning regelbundet

Städning är ett exempel på en tjänst som du med fördel kan anlita någon för att utföra. Städföretaget Qleano erbjuder en rad olika tjänster för företag såväl som privatpersoner. Du kan exempelvis anlita dem för hemstädning som ger en lättare vardag. Qleano har städpartners i hela Sverige och du kan anlita dem för en engångsstädning eller återkommande veckostädning beroende på vad som bäst passar din familj. Som privatperson kan du även använda RUT-avdraget som ger en skattereducering med 50 % när du anlitar en städfirma som Qleano.

Att städa är en energikrävande uppgift som ofta leder till stress och bråk inom familjen. Att vara stressad får dig att må dåligt vilket såklart inte är bra. Genom att anlita städhjälp regelbundet får du ett renare hem samt mer tid över till dig själv och dina barn.

Låt städfirma städa efter barnkalaset

Veckostädning är många barnfamiljers preferens när det kommer till städning, men du kan även boka städhjälp vid enstaka tillfällen när det verkligen behövs. De kan exempelvis vara efter ett barnkalas när det är fullt med dekorationer, tårta, godisar och annat kladd efter barnens lekar. Att arrangera barnkalas är krävande nog. Överlåt städningen till en professionell städfirma så kan du som förälder koppla av efter kalaset. Du kan även boka flyttstädning, flytthjälp och fönsterputsning om du önskar. Använd din dyrbara tid till något bättre än att skura efter barnens vilda lekar!