Nya tapeter till barnummet

Eftersom barn leker och är allmänt livliga så slits rummets väggar och interiörer fortare i jämförelse med andra rum. För att ditt barn ska fortsätta trivas i sitt rum är det viktigt att du ser till att rummet är fräscht och trivsamt. Väggarna är det som slits fortast och därför kan det vara läge att fixa nya tapeter.

Välj en fototapet

Det finns många olika varianter av tapeter som passar bra in i barnrum. Om du vill ge ditt barn något utöver det vanliga ska du satsa på en fototapet, vilket är en sorts tapet som är gjord på ett tryckt fotografi som du klistrar över en av rummets väggar. Tapeten blir alltså lite som en fondvägg. Det finns många olika sorters fototapeter att välja bland som kan passa ditt barns intresse och smak. Om ditt barn gillar djur och natur finns det flera passande tapeter att välja bland. Det finns även en särskild kategori för barnrum där du finner fototapeter som är särskilt framtagna för barnrum. De är fantasifulla, roliga, söta och stilrena. Är du osäker på vilken tapet du ska välja ska du utgå från vilka färger som ingår i barnrummets inredning och välja en tapet som går i samklang med resten av inredningen. Du kan även låta barnet själv vara med och bestämma.

Att sätta upp fototapeter är minst lika enkelt som att sätta upp vanliga. Det viktigaste är att du tänker på att mönsterpassa och har tapetklister och annat du behöver för att kunna tapetsera.