Fixa barnkalaset tack vare tjänstebilen!

Att ha tjänstebil är ganska så många förunnat, men det finns regler att förhålla sig till. Om du använder tjänstebilen privat kan det vara en förmån som kommer att beskattas. Men, om du nyttjar bmw tjänstebil kampanj från Holmgrens bil kommer du inte att bli besviken. De har erbjudanden och kampanjer gällande bmw tjänstebil för att du ska få ett så förmånligt pris som möjligt. Kanske använder du besparingarna till ett riktigt fint barnkalas!

Nyttja tjänstebilen och få mer pengar över till ditt/dina barn

Barn kan roas på olika sätt, inte minst via TV och barnkanalen på SVT där de kan hänga med till exempel kompisgänget i ”Tjejer”. Ett annat sätt att roa barn på är att anordna ett kalas för ditt/dina barn med sina vänner där de kan roa sig med alltifrån lekar till att baka egna tårtor. Det finns många tips på nätet hur man gör det bäst för sina barn, men se alltid till att där finns en vuxen som ser över vad som sker.

Det ska vara både bekymmersfritt och enkelt att ha en tjänstebil, så titta gärna på vad du kan vinna på att ha en bmw tjänstebi! Nyttja kampanjerbjudanden gällande tjänstebil och spara pengar till barnens kalas.