En snygg tavelvägg med minnen

Barn är fantastiska och det bästa av allt är att varje ålder har sin charm. Varje ålder har så klart också sina svårigheter, men när vi tittar tillbaka på småbarnsåren så är det ofta alla roliga ögonblick vi minns – precis som det ska vara. Förstärk därför dina fina stunder med dina barn med hjälp av en tavelvägg.

Skapa en tavelvägg av dina foton

Hur skapar men egentligen en tavelvägg? Ja, det behöver inte alls vara svårt och krångligt. Och det behöver inte heller kosta särskilt mycket! Börja med att surfa in på https://gallerix.se/ och upptäck deras fantastiska utbud av ramar i olika färger och storlekar. Välj de ramar som passar väggens storlek och rummets inredning, och skriv sedan ut fina foton på dina barn.

Låt nu din kreativa sida komma fram men tänk på att kombinera ramarna och bilderna på ett genomtänkt sätt så att du får en fin helhet. Ett smart knep är att lägga ut alla ramar på golvet först, så blir det lättare att hitta en fin komposition. När tavelväggen är klar har du fått en personlig vägg och en inredningsdetalj som ingen annan har. Dessutom kan bilderna hjälpa dig att minnas alla barnets härliga utvecklingsnivåer.